€ 885,00

Excl GWL
Omschrijving

Wonen in het centrum van Goes!    VVB WONEN biedt u een ideaal en goed onderhouden appartement tijdelijk te huur aan, gelegen aan de Kreukelmarkt 31 te Goes.  Het appartement is voor maximaal 2 jaar te huur Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, open keuken en een lichte woonkamer met heerlijk balkon dat prachtig uitkijkt over het oude centrum van Goes. Perfect voor de starter! Woonoppervlak: ca. 63m2,  Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en op korte afstand van werkelijk alle voorzieningen. Dichtbij station, winkels, supermarkt en het gezellige centrum van Goes. In de omgeving is voldoende parkkeergelegenheid (vergunning, ca. € 52,- per jaar) . Het is evt. mogelijk om dit appertement gemeubeleerd te huren.

Indeling
De afgesloten portiek is via een intercom te openen. Hier kunt u de trap nemen naar het appartement op de 3e verdieping. Bij betreden van het appartement komen we in een fijne hal met ruimte voor de jassen en de meterkast (6 groepen). Rechts gaat u de riante slaapkamer in die gelegen is aan de voorzijde van het appartement. Hier treft u een flinke raampartij met openslaande deur met ‘frans balkon’. Vanaf hier kijkt u zo op de Kreukelmarkt. In de hal treft u tevens de CV-kast. Dit is een handige bergruimte waar ook de CV-opstelling hangt. Verder geeft de hal toegang tot de nette badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.
De woonkamer is gelegen op het westen en hierdoor heeft u ’s middags en ’s avonds heerlijk zonlicht in de woonkamer maar ook op het balkon. De woonkamer is groot genoeg voor een fijne bankopstelling en biedt tegelijkertijd ook voldoende ruimte voor een nette eettafel met 4 stoelen. Direct aan de woonkamer is de open keuken gesitueerd.  Het balkon kijkt uit over het oude centrum en op het Schuttershof, een leuk pleintje dat in de avonden en weekendend afgesloten wordt.

 

Kenmerken

Kenmerken:

  • CV Ketel
Voorzieningen:

  • Kookplaten
  • Huisdieren toegestaan: Ja

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Postbus 2218
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners