• Te Huur
€ 995,00

Excl servicekosten 192,83

President Wilsonlaan 110, 4334 GD Middelburg, NetherlandsOmschrijving

Omschrijving

VVB WONEN mag namens de eigenaar dit leuk appartement op de 5e etage te huur aanbieden.  Dit appartement heeft twee slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. Dit fraaie appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen en biedt goede isolatie. Bovendien is er vanuit de woonkamer en vanaf het balkon een schitterend panoramisch uitzicht over Middelburg! De keuken en de badkamer worden gemoderniseerd

Indeling:

Begane grond:
Entree van het gebouw, beveiligd middels intercom zodat vanuit het appartement de voordeur voor bezoekers geopend kan worden. Vanuit een nette hal is het trappenhuis en de toegang tot de lift te vinden.

5e verdieping:
Het volledig opnieuw geschilderde appartement beschikt over een ruime entree hal. De meeste vertrekken zijn vanuit deze hal bereikbaar.
De woonkamer is ruim en biedt zoals gezegd een schitterend uitzicht over Middelburg..
De keuken is halfopen en wordt volledig vernieuwd : er is wel contact vanuit de woonkamer, maar je kijkt niet direct op het aanrecht. Vanuit de keuken is een technische ruimte te bereiken waar ook wasmachine en wasdroger geplaatst kunnen worden. Ook is er een grote (voorraad)kast.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Eén van deze slaapkamers biedt tevens toegang tot het balkon. Verder is er uiteraard een toilet en badkamer welke vernieuwd worden.
In de onderbouw van het gebouw is een eigen berging waar fietsen gestald kunnen worden.

Een appartement waar je zo in kunt, op een hele prettige verdieping met voorzieningen zoals winkels binnen handbereik!

Gunning verhuur VVB WONEN en Eigenaar. Mocht u interesse hebben dit appartement dient u ingeschreven te staan bij VVB WONEN.

Dit kan uitsluitend via de website van VVB WONEN.

 

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:

  • Voorkeur leeftijd is 60+
Voorzieningen:

  • 1 toilet
  • cv ketel
  • parkeerterrein buitenzijde
  • Huisdieren toegestaan: Nee
This style property is located in Middelburg is currently and has been listed on VVB Wonen. This property is listed at € 995,00. It has 2 bedrooms, 1 bathrooms, and is . The property was built in year.

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners