• Tijdelijke verhuur

€ 875,00
incl GWL

Rimmelandstraat, Goes, Nederland

Omschrijving

Wij mogen u te huur aanbieden, dit mooie appartement in het centrum van Goes  Het appartement  is onder andere voorzien van een keukenblok met 2 kookplaten, ruime woonkamer en ruime slaapkamer en badkamer met douche. Dit appartement is geschikt voor 1 persoon. Huurprijs van 875,00 is incl G.W.L   Wij zoeken een nette huurder met een vaste baan voor een periode van maximaal 2 jaar. Inschrijven bij VVB WONEN is verplicht. Gunning door VVB WONEN en Eigenaar.

Ligging

De woning is gesitueerd in het centrum van Goes. Er zijn diverse winkels binnen loopafstand van de woning te vinden, ook de supermarkt redelijk is dichtbij. Verder kent Goes een rijk verenigingsleven en zijn er diverse scholen in de omgeving. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Zo zijn er diverse bushaltes en ook is er een treinstation.

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:
  • Geen inwonende kinderen toegestaan
  • geen negatief huurverleden
Voorzieningen:
  • keuken met kookplaat
  • Huisdieren toegestaan: Nee
This style property is located in Goes is currently and has been listed on VVB Wonen. This property is listed at € 875,00. It has bed van 1 bedrooms, 1 bath bathrooms, and is . The property was built in year.

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners