€ 1.075,00

Excl GWL
 • Toegevoegd op:
  14/01/20
 • Aantal slaapkamers:
  1
 • Aantal badkamers:
  1
 • Aantal verdiepingen:
  2

Omschrijving

Representatieve winkel/kantoor /atelierruimte met bovengelegen appartement gelegen aan de Beddewijkstraat 27 te Middelburg. Deze winkel/kantoor/Atelier ruimte is gelegen in het centrum van Middelburg  Het pand is geschikt voor diverse doeleinden zoals winkel-, praktijk- en woonruimte. Op de etage is een appartement gesitueerd met 1 slaapkamer.

Bereikbaarheid

De Winkel kantoor praktijkruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Middelburg dat via de rijksweg A-58 prima te bereiken is. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van deze locatie. Een vergunning voor Zone 1 kost 90,00 per jaar.

Indeling

De begane grond heeft een BVO van ca. 60  m² en een frontbreedte van ca. 5 meter.

Het pand is nu onderverdeeld in een hal van ca 10 m²,  via de hal is er een toegang naar het kantoor/  winkel/praktijkruimte 45m2 en naar de boven verdieping  De keuken bevindt zich op de beganegrond. De bovenwoning bestaat uit een woonkamer met toilet, Ook is er een toegang naar het dakterras. Via de trap naar 2e verdieping vindt je een slaapkamer met een doucheruimte.

Bestemming

Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Binnenstad-Centrum’. Hierin heeft het perceel de bestemming ‘Centrumvoorzieningen Kernwinkelgebied’.

Mogelijkheden

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Beddewijkstraat 27 Middelburg “. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door VVB WONEN geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

 

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners