Uw leegstaand vastgoed kan binnen een week zijn opgevuld. U voorkomt hiermee het sneeuwbal effect van leegstand, verpaupering, huurderving, vandalisme ect
Door de leegstand is het belangrijk om je als vastgoedeigenaar te onderscheiden. Een belangrijk onderdeel is daarbij de uitstraling van uw vastgoedobject. Hoe aantrekkelijker uw pand is hoe eerder u uw pand verhuurt.

VVB WONEN plaatst in leegstaande panden tijdelijke beheerders, welke voornamelijk bestaan uit startende ondernemers. De panden krijgen een nette invulling en de beheerders dragen zorg voor een schoon, heel en veilige omgeving van uw pand.

De tijdelijke invulling van leegstaande panden geeft meer sfeer en leefbaarheid in de straat en wijken. De in gebruik zijnde panden zijn beschermd tegen wietplantages, drugslaboratoria en ander illegaal gebruik. En maandelijks (indien nodig vaker) ontvangt u als eigenaar een rapportage met diverse controle punten als meterstanden, aankomend onderhoud en de eventuele (verborgen) gebreken. Verder ontvangt u weer omzet!

U ziet, leegstaand vastgoed door de makelaar volledig te laten “verpakken” met schreeuwerige affiches, of het pand totaal laten verpauperen geeft een zeer nadelig effect voor als verkopende of verhurende partij. Maar ook voor omliggende panden en de buren.
VVB WONEN kan uw pand een tijdelijke invulling geven, tot u uw pand kunt verkopen of verhuren. Onze invulling is hierdoor simpel en doeltreffend!
Er zijn voor de vastgoedeigenaar en makelaar geen kosten verbonden aan het beheer door VVB WONEN.
Wilt u meer informatie,dan kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners