Over ons

VVB WONEN heeft tientallen jaren ervaring in vastgoedbeheer, inclusief verhuurmakelaardij.

We staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid en beseffen ons terdege dat vastgoedbeheer vooral mensenwerk is. Daarom staan we als vastgoedbeheerder altijd voor u klaar met persoonlijk advies en goede service.

VVB WONEN doet het vastgoedbeheer niet alleen. Voor het onderhoud en beheer van de aan ons toevertrouwde panden werken we samen met lokale glaszetters, installatiebedrijven, aannemers, timmerbedrijven, maar ook deurwaarders, verzekeringsagenten en advocaten. Door onze jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een soepel proces, uitstekende kwaliteit en een goede prijs.

VVB WONEN is opgericht door Pedro van de Velde. Een echte professional en ‘vakidioot’. Hij stelt zich graag aan u voor.

Eigenaar Pedro van de Velde

“Ik zit al zowat mijn hele leven in vastgoed. Tijdens mijn studie in Den Haag werkte ik al mee bij een vastgoedbeheerder. In die tijd woonde ik zelf antikraak. Na lange tijd in het hectische Den Haag gewoond en gewerkt te hebben, miste ik de rust van Zeeland. Ik verhuisde terug naar mijn geboortegrond en ging bij een woningbouwvereniging werken. Eén van mijn taken was leegstandbeheer. Dat was echt leuk! Veel snelle ontwikkelingen, veel verschillende mensen. Oplossingen bedenken en vraag en aanbod bij elkaar brengen. Het gaf me energie. Uiteindelijk ben ik daarom met VVB WONEN begonnen.
Het is inmiddels ook een ware tik van me geworden: overal waar ik kom, kijk ik of ik leegstaande panden zie. Ik heb er inmiddels een oog voor. Ik zie ze al van verre staan. Het is zo zonde, een leegstaand pand. Het kost geld en verpaupert, terwijl het eigenlijk nog geld op kan leveren en je een ander er gelukkig mee maakt.
Ik ben ervan overtuigd dat op ieder potje een dekseltje past. Dat voor ieder pand een huurder te vinden is en andersom. Of het nu om reguliere verhuur van een luxe villa gaat of bruikleen wonen in een te slopen pand. Met VVB WONEN kan ik de match maken tussen eigenaar en huurder en echt iets voor ze betekenen. Dat ik hiermee bovendien een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid in de regio, voelt goed.”

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners