Over ons

VVB WONEN is met ruim 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het verhuren en beheren van vastgoed. Wij voldoen aan alle geldende kwaliteitseisen. Dit omdat wij:

In het bezit zijn van het Keurmerk Verhuurdersbelangen. Het keurmerk Verhuurdersbelangen heeft als doel zekerheid te bieden van de (tijdelijke) verhuur van woningen. Door een jaarlijkse audit en controle op de gedragscode komt onze kwaliteit op een hoger niveau.

 

Samenwerking

Verder kiest VVBWONEN voor ketensamenwerking met lokale partners en instanties. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. Daarnaast staan service en leefbaarheid bij VVB-WONEN hoog in het vaandel. Vanuit de vestiging in Goes ondersteunt VVB WONEN de beheerders, die de complexen en panden die dagelijks gebruiken als woon en werkruimte.

VVB WONEN weet als geen ander dat de verhuren in de eerste plaats mensen werk is. Daarom worden bruikleners/ huurders/beheerders door VVB WONEN streng en met zorg geselecteerd. Verder is VVB-WONEN 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken bij calamiteiten

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Postbus 2218
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners