tijdelijke verhuur Hoogeweg 22 Wemeldinge
Te huur €710 per maand -
Locatie map   

Detail
  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 1
  • Garages  
  • Kosten €710 per maand  
  • Oppervlakte m² 
  • Status Te huur
Deel
Beschrijving

Tijdelijke verhuur Bent u op zoek naar een sfeervolle woning die helemaal af is? Zoek dan niet verder! In het gezellige dorp Wemeldinge bieden wij namelijk deze leuke hoekwoning tijdelijk te huur aan! Huurprijs per maand 710 euro. Excl GWL

Bij binnenkomst in de woonkamer met grote open keuken proef je gelijk de sfeer. Dankzij de uitbouw heb je op de benedenverdieping voldoende ruimte. Het grote dakraam zorgt voor veel licht in de keuken. Een mooie nieuwe zwarte keuken (2015) past goed in het geheel.

De woonkamer heeft een apart zit- en eetgedeelte en de houtkachel maakt het helemaal af. Deze blijft dan ook achter in de woning! Via de bijkeuken, waar ook het toilet is (vernieuwd in 2015) kom je in de achtertuin. De percelen liggen achter deze woning verdeeld, waardoor er een zitgedeelte is achter de woning en om de hoek nog een tweede gedeelte met een schuur. In totaal heeft het perceel een oppervlakte van 179 m2.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een nette badkamer te vinden. De ruimte is hier optimaal benut en alle kamers zijn af. Dankzij een dakkapel is de achterzijde een stuk ruimer geworden.

 
Contact
Vergelijkbare woningen
Te huur
Tijdelijke verhuur Kievitlaan 62 A Goes
Te huur €1045,07 per maand
Te huur
Te huur Kantoor en Praktijkruimte Grote Markt 30 Tholen
Te huur €695 per maand
Te huur
tijdelijke verhuur Hoogeweg 22 Wemeldinge
Te huur €710 per maand
Te huur
Te huur Grenulaan 50 Terneuzen
Te huur €2100 per maand