Eigenaar

EIGENAAR

Bent u op zoek naar een vastgoedbeheerder of naar een vastgoedverhuurder dan bent bij ons aan het juiste adres.

VVB WONEN is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in tijdelijk en permanent beheer van vastgoed. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige dan wel onzelfstandige, tijdelijke als permanente woonruimte en bedrijfsruimtes variërend in iedere prijsklasse.

 

Persoonlijke kennismaking

Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij digitale foto’s van uw woning en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties. Juist gezien het specifieke karakter van de websites, kunt u er vanuit gaan dat reacties vrijwel alleen van potentiële huurders komen.

 

Verhuurdersbelangen

VVB WONEN is aangesloten bij het keurmerk Verhuurdersbelangen.

 

Vastgoed verhuren?

Wanneer u overweegt uw vastgoed te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.

Geschikte kandidaten

VVB Wonen selecteert en screent geschikte kandidaten voor uw huurwoning. Wij doen dit door

Alleen te bemiddelen voor bewoners die inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond door middel van het aanleveren van de juiste documenten

De aangeleverde gegevens te checken bij een gerenommeerd gerechtelijk incassobureau

Uitsluitend te bemiddelen voor bewoners die financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen

Controles uit te voeren om verrassingen te voorkomen

BELEGGINGEN

Verder is het voor de particuliere vastgoedeigenaren aantrekkelijk om in Box 3 te beleggen, omdat u dan 1,2 % vermogensrendement betaalt. Als eigenaar loopt u het risico dat de inkomsten uit het vastgoed in Box 1 belast kunnen worden tegen het maximaal 52% wanneer u het beheer van uw vastgoed zelf beheert. Vastgoedbeleggingen mogen in Box 3 verrekend worden als de inkomsten niet aangemerkt worden als inkomen uit overige werkzaamheden of winst uit de onderneming. U dient dan wel een beheerovereenkomst te kunnen overleggen aan de Belastingdienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op.