Eigenaar

Op zoek naar een vastgoedbeheerder of vastgoedverhuurder in Zuidwest-Nederland? Dan bent u bij VVB WONEN aan het juiste adres.

Dit doen we in vastgoedbeheer

VVB WONEN is gespecialiseerd in vastgoedbeheer en verhuur. We bemiddelen in zowel zelfstandige als onzelfstandige, tijdelijke als permanente woonruimte en bedrijfsruimtes variërend in iedere prijsklasse. Welk pand u ook heeft, wij kunnen het beheren.
Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons ruime netwerk van woningzoekenden aan en verzorgen we het hele huurtraject. Daarnaast voeren we het vastgoedbeheer uit samen met betrouwbare lokale partners, waardoor u zeker bent van kwaliteit en een goede prijs.

Bemiddeling woning verhuur

Wij maken eenmalig een succesvolle match tussen u en de huurder. Van adverteren tot sleuteloverdracht.

Recreatie / 2e woning beheer

Wij bieden een service op maat aan om uw vakantiewoning tijdens uw afwezigheid periodiek te controleren om vervolgens aan u te rapporteren.

Totaal beheer woning en verhuur

Hier ontzorgen wij u totaal! Naast de financiële administratie zorgen wij voor het afhandelen van storingen en klachten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u en de huurder.

Leegstandsbeheer

Het beheren van leegstand is een vak apart. Wij beheren al meer dan 25 jaar voor corporaties, beleggers, gemeentes en andere partijen huizen, schoolpanden kantoorpanden, zorgcentra, boerderijen.

Vastgoedbeheerder VVB WONEN neemt u uw zorgen uit handen

Er komt best wat bij kijken, wanneer u uw huis verhuurt. Vastgoedbeheerder VVB WONEN neemt u graag alle zorgen uit handen. Het selecteren en screenen van de juiste huurder. Het regelen van de formaliteiten en administratieve afwikkeling. Het vastgoedonderhoud tijdens de verhuur en het adequaat afhandelen van eventuele calamiteiten. U heeft er geen omkijken naar. Vastgoedbeheerder VVB WONEN is bovendien aangesloten bij het keurmerk Verhuurdersbelangen. U bent dus zeker van kwaliteit.

Wat houdt vastgoedbeheer precies in?

Vastgoedbeheer is het zorgdragen voor uw pand. Dat kan op verschillende manieren. Een vastgoedbeheerder zoals VVB WONEN zorgt bijvoorbeeld dat uw woning onderhouden wordt en dat reparaties worden uitgevoerd als deze nodig zijn. Bovendien valt ook het regelen van de verhuur en het contact met de huurder bij ons onder het vastgoedbeheer. VVB WONEN neemt het u graag allemaal uit handen.

Beleggingen

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed? Dan is het aantrekkelijk om uw te verhuren woning in Box 3 te beleggen. De vermogensbelasting die u in deze box over de waarde van de woning betaalt, is over het algemeen minder dan de inkomstenbelasting die u in Box 1 zou betalen over ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’ of ‘winst uit de onderneming’.

De regel is, dat vastgoedbeleggingen in Box 3 verrekend mogen worden wanneer er sprake is van normaal, actief vermogensbeheer. Om het risico te verminderen dat men uw activiteiten als meer dan normaal inschat, kunt u de verhuur uitbesteden aan een vastgoedbeheerder. Wanneer de Belastingdienst ernaar vraagt, kunt u hen een beheerovereenkomst overleggen. Dit is meestal voldoende bewijs.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners