Werkruimte huren

Kosten

Startende ondernemers beginnen vaak met een bedrijf aan huis maar lopen al gauw tegen beperkingen aan zoals ruimtegebrek en het door elkaar lopen van werk en privé. Toch is voor veel ondernemers de stap naar het huren of kopen net te groot. VVB WONEN biedt de oplossing: tijdelijke werkruimte. Een perfecte tussenstap voor bijvoorbeeld startende ondernemers! In Nederland staan veel kantoorpanden leeg. Voor vastgoedeigenaren is het van belang dat die panden beschermd worden tegen de risico’s van leegstand: verloedering, vandalisme en kraak. Tegelijkertijd bent u op zoek naar voordelige werkruimte.

Flexibiliteit

De toekomst van startende ondernemingen is vaak ongewis: resultaten kunnen tegenvallen, of misschien groeit uw onderneming juist razendsnel. In beide situaties is flexibiliteit een pre. VVB WONEN werkt met kortlopende contracten en een wederzijdse opzegtermijn van minimaal 1 maand.

 

Hoe komt u in aanmerking?

Vul dan vandaag nog het aanmeldformulier tijdelijk werken in. Nadat wij uw aanmelding verwerkt en uw gegevens gecontroleerd hebben, ontvangt u van ons een email. Wij vragen geen inschrijfkosten. Wij vragen eenmalige administratiekosten bij het afsluiten van een overeenkomst € 75,00 . Dus no cure no pay.

Alleen bij de KVK ingeschreven ondernemers kunnen geplaatst worden.

Voordeel

Uw intrek in het pand heeft een preventief effect op leegstandsrisico’s. Ondertussen biedt het u de kans om uw bedrijf op een voordelige manier te huisvesten. Uw overhead blijft laag, terwijl u toch kunt werken en mensen kunt ontvangen in een ruime, zakelijke omgeving. Afhankelijk van de grote en wensen wordt de prijs bepaald. Echter deze is vele malen lager dan een reguliere werkruimte

 VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE WERKRUIMTE

De basis van onze tijdelijke overeenkomsten is flexibiliteit.. Bij VVB WONEN is de opzegtermijn 1 maand , zodat u nergens langdurig aan vast zit. Deze opzegtermijn is wederzijds; van u wordt ook flexibiliteit verwacht. Het is dus ook belangrijk om daar bij de inrichting van uw werkruimte rekening mee te houden.

VVB WONEN heeft diverse mogelijkheden qua werkruimte, van zelfstandig kantoor tot bedrijfsverzamelgebouw.

U kunt uw interesse via het aanmeldformulier op de website kenbaar maken. Nadat u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u een email met een bevestiging. Alleen ingeschreven ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een werkruimte via VVB WONEN. Voordat u een werkruimte aangeboden krijgt wordt u uitgenodigd voor een intake gesprek bij ons op het kantoor.

Wij hebben in vooral in Zuid West Nederland werkruimte. Van Bergen op Zoom tot en met Vlissingen. U natuurlijk altijd even contact op nemen met VVB WONEN om te informeren naar het aanbod.

Load More

Klik op de knop om u aan te melden

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Postbus 2218
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners