Beheer

VVB WONEN IS DÉ PARTNER VOOR UW LEEGSTAAND VASTGOED

Beheer van uw vastgoed

Als u overweegt om u woning te verhuren maar u weet niet hoe en heeft nog zoveel vragen over de mogelijkheden, voordelen of nadelen van het verhuren van u woning neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij uw twijfels wegnemen en u verder adviseren in dit proces. Wij hanteren een cafetaria model. U bepaalt wat u wilt afnemen bij VVB WONEN.

 Onze ruime ervaring de afgelopen 25 jaar heeft ons een groot netwerk opgeleverd, waardoor wij dus duidelijk datgene uit handen kunnen nemen wat u nodig heeft.

Wij kunnen u dus letterlijk ontzorgen tot in de kleinste details.

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD OMGAAN MET LEEGSTAND.

Bedrijfsonroerend goed

Natuurlijk wilt u uw kantoorpand beschermen tegen alle negatieve gevolgen van de leegstand. Als eigenaar heeft u wellicht niet direct een oplossing voorhanden. VVB WONEN bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor tijdelijk beheer. Voor welke tijdelijke gebruikers is het pand geschikt en heeft u misschien zelf een voorkeur voor ondernemers, kunstenaars of bewoners? We maken met u flexibele afspraken over de beheerperiode, het aantal tijdelijke gebruikers en eventuele reparaties en onderhoud. Als het nodig is, plaatsen we tijdelijke voorzieningen zoals een keuken of een douche.

VVB WONEN biedt een oplossing voor de toenemende leegstandsproblematiek. Naast het traditionele leegstandsbeheer leveren wij door middel van het plaatsen van startende ondernemers ook een bijdrage aan de leefbaarheid van de stad. Deze formule is interessant voor verwachte leegstandperiodes van 1 tot 10 jaar. Doelstelling is om het object een voorlopige gebruiksfunctie te geven, maar wel de flexibiliteit voor de eigenaar te behouden.

VVB BEHEER

Iedere VvE kent haar unieke wensen als het neerkomt op beheer. VVB WONEN  gelooft in een product wat bewust anders is. Wij bieden een professioneel product gericht op de wensen binnen uw VvE.

 

ONZE WERKWIJZE

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid is reeds vanaf het ontstaan van VVB WONEN een onderscheidende waarde geweest. Door te werken met vaste aanspreekpunten ontstaat een nauwe band tussen uw VvE en de organisatie. Het werken met interne en externe beheerders biedt continuïteit voor de klant.

Deskundigheid

Deskundigheid biedt de organisatie u door structurele kennisdeling. Ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolgd en door middel van de contacten met uw vaste aanspreekpunt binnen de organisatie en de nieuwsbrief delen wij deze kennis ook met u.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Postbus 2218
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners