Verhuur

UW WONING VERHUREN

Uw woning verhuren ?

Als u overweegt om u woning te verhuren maar u heeft nog zoveel vragen over de mogelijkheden, voordelen of nadelen van het verhuren van u woning neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij uw twijfels wegnemen en verder adviseren in dit proces.

Onze ruime ervaring de afgelopen 20 jaar heeft ons een groot netwerk opgeleverd, waardoor wij dus datgene uit handen kunnen nemen wat u nodig heeft.

Wij kunnen u dus letterlijk ontzorgen tot in de kleinste details.

 

UW WONING TIJDELIJK VERHUREN

uw woning tijdelijk verhuren

Door de Leegstandswet is het mogelijk om woningen aan te bieden voor de tijdelijke verhuur. Er wordt dan een tijdelijk huurcontract voor minimaal 6 maanden afgesloten met een door VVB WONEN geselecteerde bewoner en de huurperiode staat vooraf vast. Hiervoor moet er wel een vergunning worden afgegeven door de gemeente. De opzegtermijn van deze woningen bedraagt 3 maanden. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er inkomsten worden genereerd en dat u verder kunt met uw verkoop of andere ontwikkelingen.

 

VVB wonen

VVB WONEN kan als betrouwbare, professionele en betrokken partner u deze zorg voor uw pand(en) uit handen nemen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het bedenken van simpele, efficiënte en kostenbesparende oplossingen.

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Hoofdkantoor
Westhavendijk 13
4463 AD GOES
Postbus 2218
Email: info@vvb-wonen.nl
Telefoon: 085 - 3033 949

Partners